Антракт

Стая с две легла, кокетна атмосфера в стил ‚Art’. Цветовете преливат от млечно розово до светло виолетово. Снабдена с климатик, минибар, телефон, кабелна телевизия, интернет и собствена баня с душ.

 

Музикантът

Стая с две легла (120x200) във виолетови нюанси и нестандартни решения в обзавеждането. Снабдена с климатик, минибар, телефон, кабелна телевизия, интернет и собствена баня с душкабина.

 

Апартамент А1 Кенди

Апартаментът се състои от спалня и хол, които не са разделени от стена, кухненски бокс и голяма баня. Нестандартно съчетание на тревисто зелено и цикламено в пролетна хармония. Снабден с климатик, минибар, телефон, кабелна телевизия, интернет и собствена  голяма баня c душкабина.

 

Страст

Стая с две легла в романтична атмосфера в стил ‘Moulin Rouge’. Еуфория в червено! Снабдена с климатик, минибар, телефон, кабелна телевизия, интернет и собствена баня с душ.

 

Ябълков цвят

Стая със спалня в уютни цикламени тонове. Снабдена с климатик, минибар, телефон, кабелна телевизия, интернет и собствена баня с душкабина.

 

Лоли поп

Стая с кръгла спалня. Уникална атмосфера в синьо и розово. Приказно изживяване! Снабдена с климатик, минибар, телефон, кабелна телевизия, интернет и собствена баня с душкабина.

 

Шоколадов шейк

Голяма стая със спалня. Атмосферата на топлите кафеви тонове внушава шоколадово потапяне. Снабдена с климатик, минибар, телефон, кабелна телевизия, интернет и собствена баня с душкабина.

  

Жабешки квартет

Стая с две легла, с допълнително крило за трети човек. ‘Жабешки квартет’. Снабдена с климатик, минибар, телефон, кабелна телевизия, интернет и собствена баня с душ.

 

Портокалов фреш

Голяма стая със спалня, носеща цитросово ухание и тропичен полъх. Снабдена с климатик, минибар, телефон, кабелна телевизия, интернет и собствена баня с душкабина.

 

Лято

Стая с две легла. Многобройните слънчогледи в нея и топлият жълт цвят носят лятно изживяване. Снабдена с климатик, минибар, телефон, кабелна телевизия, интернет и собствена баня с душ.

 

Апартамент VIP Луи XIV

Апартаментът включва две стаи-спалня и хол, които не са разделини от стена, голяма баня. Атмосферата на апартамента отвежда в отминали времена и предава усещане за кралски живот. Снабден е с климатик, телефон, минибар, кабелна телевизия, интернет и собствена  голяма баня с душкабина.

 

Хармония

Стая със спалня в розова симфония. Снабдена с климатик, минибар, телефон, кабелна телевизия, интернет и собствена баня с душкабина.

 

Сватбена торта

Стая с кръглa спалня. Основен елемент в обзавеждането на стаята е кръгът - осветителни тела, окачен таван с кръгло огледало, маса. Снабдена с климатик, минибар, телефон, кабелна телевизия, интернет и собствена баня с душкабина.

 

Капучино

Голяма стая със спалня. Млечно кафевите тонове носят аромата на топло капучино. Снабдена с климатик, минибар, телефон, кабелна телевизия, интернет и собствена баня с душкабина.